top of page

Tutustu vuoden 2021 hallitukseen!

Päivitetty: 5. helmik. 2021


EOL ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin Antti Loukola, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Jaana Lehto ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Juha Ojajärvi.


Puheenjohtaja Antti Loukola toimii Helsinki Business College oy:n toimitusjohtajana ja rehtorina. Hän on toiminut useiden vuosien ajan ammattillisen koulutuksen edunvalvontatehtävissä.


- Osaaminen on ainoa luonnonvaramme, Loukola kertoo motokseen.


Varapuheenjohtaja Jaana Lehto, KTT, on Kiinteistöalan Koulutussäätiön rehtori ja kehitysjohtaja. Työuran aikana hänelle on tullut tutuksi niin erilaiset edunvalvonnan ja osaamisen kehittämisen näkökulmat kuin myös liiketoiminnan kehittäminen.


- Jatkuva oppiminen on elämäntapani, lisää Lehto.


Toinen varapuheenjohtaja Juha Orajärvi työskentelee Perho Liiketalousopiston rehtorina ja toimitusjohtajana.


Hallitukseen kuuluvat myös Laila Andersson, Tiina Immonen, Kai Kamila, Jari Nyström ja Juha Ruosteenoja. Laila Anderson on ruotsinkielisen ammattiopiston (Yrkesinstitutet Prakticumin) rehtori ja toimitusjohtaja Laila Andersson. Hän on aktiivinen jäsen Nordspråk-verkostossa. joka toimii Pohjoismaiden ministerineuvoston alaisena.


Tiina Immonen toimii Mercuria kauppaoppilaitos Oy:n rehtorina ja osakeyhtiön toimitusjohtajana. Hän kertoo, kuinka yritysten ja oppilaitosten välinen yhteistyö on erittäin keskeistä ammatillisessa koulutuksessa.


- Verkostoissa on voimaa, Immonen lisää.


Kai Kamila on Wärtsilä Suomen henkilöstöjohtaja. Kai on toiminut 15 vuoden aikana kuudessa eri positiossa Wärtsilässä. - Olen erittäin kiinnostunut jatkuvasta toiminnan kehittämisestä yhdessä ihmisten kanssa, Kamila kertoo.


Jari Nyström tukee UPM:n liiketoimintaa osaamisen kehittämisen ja varmistamisen näkökulmasta. Nyströmin vastuualueisiin kuuluvat mm. yrityskuva- ja vetovoimatyö, oppilaitosyhteistyö, rekrytointikoulutusohjelmakoordinointi, koulutuksien järjestäminen ja kehittäminen, alan koulutuksen ja tutkintojen kehitykseen vaikuttaminen.


Juha Ruosteenoja toimii Jollas Instituutin toimitusjohtajana ja rehtorina.

- Olen rohkea kokeilija sekä kasvun ja kehittämisen puolestapuhuja, Ruosteenoja kertoo.


Lämpimät onnittelut hallituksen uusille jäsenille ja suuret kiitokset kaikille ehdolla olleille!


Hallituksen yhteystiedot löydät täältä.Comments


bottom of page